תשובות לשאלותייך בנוגע לעצירות מתמשכת

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

16/12/2011 | 08:51 | מאת: יעל

המינון של הפגלקס שנתנו לבתי הוא כפית ביום (הפגלקס ללא הטעם מעורבב בשוקו). לאחר 3 אירועים בהם לאחר נטילת הפגלקס החלו כאבי בטן והקאה חששתי שאולי כן היא פיתחה רגישות כזו. אולם אם בוודאות אין קשר לנטילת התכשיר וזו רק מקריות אנסה לתת לה נורמלקס. אכן קיימת תופעה של התאפקות ודחיית ההליכה לשירותים, למרות הפצרותינו.

ההתאפקות היא תגובה ליציאה כואבת(קשה) ריכוך היציאה במידה מספקת תגרום להרגשה נעימה בזמן יציאה ותעזור לה להפסיק להתאפק.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער