עצירות לתינוק בן 5.5 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

28/11/2011 | 05:32 | מאת: מאיה

שלום, ב 4 ימים האחרונים לא הייתי יציאה לבני בן ה 5.5 חודשים. אני רואה שמתאמץ במהלך היום אך כלום לא יוצא... האם זה נכון לתת מעט מיץ תפוחים? שמעתי שזה יכול לעזור. אשמח לדעת מה אוכל לעשות כדי להקל עליו. המשך יום נעים, מאיה

אפשר לתת מיץ תפוחים וזה יכול לעזור ביציאות.האם החל טעימות? יש תינוקות שבהתחלת חשיפה למזון מוצק מתחילה עצירות.אם כעבור שבוע-שבועיים עם מיץ תפוחים וגם מיץ שזיפים או גרבר שזיפים ממשיכה עצירות-כלומר יציאות קשות במאמץ פעם במספר ימים אפשר לתת טיפול 4 גרם נורמלקס בתוך בקבוק ארוחת הערב יום יום מספר שבועות לריכוך היציאה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער