תינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

28/10/2011 | 17:44 | מאת: אברהם

שלום, בני כיום בן שנה וחצי. לעיתים רחוקות מאוד יש לו יותר מיציאה אחת ביום. עברנו איתו גם המון פעמים של יציאה יום כן יום לא. כמעט תמיד יציאות קשות. אני חייב לציין שמעולם לא היה לו קושי בזמן היציאות. לא בוכה או שום דבר כזה וגם לא מתאמץ יותר מידי. אנחנו לא גרים בארץ ולא במקום מאוד מתקדם בגלל העבודה שלי והרופאה תוך כדי שיחה נתנה לנו חלב מגנזיום לתת לו 10 CC ביום לפני השינה. היום נתנו לו פעם ראשונה ולאחר 20 דקות הוא שלשל. מה לדעתך עושים עם זה? יש צורך להמשיך לתת לו את זה?

חלב מגנזיום הוא תכשיר מוכר ומקובל בשימוש לריכוך צואה.הוא היה בשמוש נרחב בעיקר בארצות הברית אך בשנים אחרונות תכשירים כמו נורמלקס או פגלקס הם המקובלים יותר כי יעילותם הוכחה במחקרים. שלשול נגרם על ידי מינון גדול מדי של תרופה מרככת צואה. אני ממליצה שתנסי לתת מספר ימים רק 5 מל חלב מגנזייום ולבדוק את ההשפעה על היציאה.

31/10/2011 | 06:29 | מאת: אברהם

אחרי היום הראשון בו שלשל, אשתי נבהלה ולא נתנה לו ביום שאחרי. ביום זה לא היתה יציאה ולפני השינה היא נתנה לו כמות קטנה יותר ונכון לעכשיו, בבוקר שלמחרת, עדיין לא היתה לו יציאה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער