עצירות קשה מלידה .תינוקת בת 8 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

23/10/2011 | 09:08 | מאת: שירן

שלום ביתיהקטנה נולדה עם מערכת עיכול כנראה מאוד"קשה".מאז לידתי חוויתי איתה קושי ביציאות .מאז אנחנו מבקרות אצל הרופא שלעולם לא ייעץ לי להשתמש בנורמלקס.אלה מדי פעם בגליצרין נרות וכן להשתמש בכל תרופות הסבתא כגון שזיפים עגבניה וכו... מאז המוצקים בגיל 5 חודשים החריף המצב.קבענו תור לגסטרו שאני עדיין ממתינה בחוסר סבלנות .ולבנתיים הלכתי לסופר פארם והתייעצתי וקיבלתי את האבקה . יש לציין כי רווח לי נורה בשבוע האחרון כי הילדה לא סובלת יותר !!!!! איך אני ממשיכה לתת לה כפית כל יום?כי היא עכשין עושה 3 יציאות רכות לעומת אחת קשה קשה .מתי אדע להפסיק?האם יש מרפאה או בדיקה שאתה יכול להמליץ לי כדי לדעת על מצבה של ביתי יותר? אציין כי היא לא מקבלת תכשירי ברזל ולא קיבלה לעולם .תודה רבה

נורמלקס הוכיח את יעילותו ויש יציאה כל יום אפילו 3 פעמים רכה עם מינון של 4 גרם ליום.לאחר ההיסטוריה הארוכה של הקשיים ביציאות אני ממליצה שתמשיכי מינון זה באופן קבוע יום יום עד התור שיש לך בגסטרו ילדים (לא פחות מחודשיים-שלושה של טיפול) כי עצירות מלידה בכל זאת מחייבת חוות דעת של גסטרואנטרולוג.לרוב אם יש שיפור כלכך ברור עם נורמלקס קרוב לודאי שאין כעיה רפואית משמעותית. עכשיו כאשר היציאות רכות עם נורמלקס את יכולה לתת לה ברזל.חשוב למנוע אנמיה תזונתית בתנוקות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער