התאפקות כרונית אצל ילד בן 3.5

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

18/10/2011 | 00:19 | מאת: לי

בני בן 3.5 ובספקטרום האוטיסטי ובחודשים האחרונים מתאפק מיציאות.לאחר ביקור אצל רופא גסטרו התלחנו טיפול באמצעות נורמלקס (4 מ"ג ו 8 מ"ג לסירוגין כל יום).הנ"ל גרם ל"מריחות" ותו לא.כמו כן טיפול התנהגותי לא הצליח. כעת מצבו רק מחמיר ואנחנו עושים לו חוקן כל 3 ימים אך גם לזה הוא פיתח חסינות ומצליח להילחם מלחמת חורמה עד שישנה נזילה מועטה. אנחנו מודאגים עד כאב. מבקשת המלצה למטפלים באיזור שרון.

קרוב לוודאי שמינון גדול יותר של נורמלקס יגרום ליציאות.-8 גרם בחצי כוס שתיה פעמיים ביום במשך מספר ימים עד שיהיו מספר יציאות גדולות ואז אפשר לרדת ל8 גרם בחצי כוס שתיה פעם ביום. אני בטוחה שהוא מתנגד לחוקנים והם רק מגבירים את ההתאפקות שלו לכן להפסיק עם חוקנים. אני אשמח לטפל בכם אם תפנו אלי למרפאת גסטרו ילדים בוולפסון.

23/10/2011 | 12:58 | מאת: לי

תודה רבה על המענה. אנחנו ניצור איתך קשר דרך בית החולים בהקדם.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער