נועה (שהייתה אצלך)

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

29/08/2011 | 12:19 | מאת: נטעלי

שלום ד"ר צנגן אני כבר לא יודעת מה לעשות הרי עברנו ליום כן יום לא נורמלקס 2 גרם . הכל היה בסדר עד שלאט היו יציאות פעם ביומיים . עכשיו נתתי במשך יומיים שלב 2 רק בקבוק אחד והשאר שלב 1 והתחילה עצירות נוראית העלנו את המינון ל 4 גרם ורק שלב 1 של מטרנה והיצאה הייתה בסדר לאחר 3 ימים שלא הייתה ויצאו כדורים . איך להמשיך האם לתת כל יום 4 גרם ולמשיך עם שלב 2? האם יכולה להיות לה בעיה בבלוטת התריס? האם להגיע לבדיקה נוספת אצלך ? אני ממש בלחץ תודה לך תודה נטעלי

שינויים בכלכלה יכולים לגרום להופעה או החמרה של עצירות. האם אוכלת גם ירקות ופירות? בכל אופן כאשר העצירות מתחילה מוקדם וגם עקשנית צריך לעשות ברור רפואי ראשוני במקביל לטיפול בנורמלקס במינון שמתאים למצב הנוכחי .כנראה ש 4 גרם ב50 מל שתיה יהיה מספיק. אפשר לדחות את התחלת שלב 2 בעוד חודש. אתם בהחלט יכולים לבוא לבקור נוסף.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער