שימוש בנורמלקס לילד בן שנתיים ועשרה חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

10/07/2011 | 11:07 | מאת: עדי

שלום, לפני כשבועיים בני בן השנתיים ועשרה חודשים החל לראשונה לסבול מעצירות, מאז כל יציאה הייתה קשה ומלווה בבכי. פניתי לרופאת הילדים שהמליצה על שימוש חד פעמי בנר גליצרין. לא נתתי נר אלא 8 גרם נורמלקס בפעם אחת, מזה כשלושה ימים כיום לאחר מתן התכשיר החלו יציאות תכופות כשילשול . האם זה נורמלי? האם יש צורך לפנות לרופא המטפל? אני מאוד מודאגת. תודה

טוב עשית שנתת נורמלקס.נורמלקס מרכך את הצואה ובאמת משפיע אחרי 3 ימים.אם היציאות מאד רכות כמו שלשול סימן שהמינון עכשיו גדול מהדרוש לו ואת יכולה להפחית ל4 גרם ביום למשך תקופה של 2-3 שבועות כדי שתהיה יציאה רכה כל יום לא כואבת ולא מלווה בבכי.

11/07/2011 | 06:33 | מאת: עדי

הבעיה היא שלאחר שנתתי לו את המנה של 8 הגרם לא נתתי עוד מנה והוא לא מפסיק לשלשל. זו הבעיה האם מינון היתר יכול לגרום לשלשול מסיבי כארבעה ימים. אני מאוד מודאגת

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער