הורדת מינון נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

01/07/2011 | 12:36 | מאת: דר

ד"ר שלום, בני בן שנתיים ובעקבות חרדת יציאות בגמילה (הגמילה ביוזמתנו עם שיתוף פעולה מלא מצידו בכל הקשור לפיפי) התחלנו לתת לו לפני קצת פחות מחודשיים נורמלקס במינון של 4-5 גרם ליום. בינתיים נראה שהילד התגבר על חרדת היציאה למרות שעדיין עושה קקי בתחתונים. האם מומלץ להוריד את מתן הנורמלקס לאור השינוי בגישה לקקי? ואם כן איך להוריד את המינון (האם להפחית את הכמות שגם ככה מינימאלית או לתת יום כן יום לא?). תודה!

אני ממליצה להשאיר את הטיפול בנורמלקס לפחות עם סיום תהליך של גמילה מוצלחת ומעבר מוצלח ומתמיד לעשיית צרכים באסלה.חרדת אסלה עלולה לחזור בניסיונות הבאים להושיב על האסלה וחשוב לשמור שהצואה תהיה רכה ותצא בקלות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער