עצירות בגיל חצי שנה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

20/06/2011 | 15:13 | מאת: שירלי

שלום לך, בתי בת חצי שנה, החלה בטעימות בגיל ארבעה חודשים וכאשר ראיתי שאפשר להתחיל באכילת מוצקים יצאנו לדרך. כבר יומיים הילדה סובלת מעצירות היא לא מצליחה לדחוף את הצואה החוצה ומתפתלת מכאבים! הצואה לא קשה במיוחד ובצורת עיגולים, הודה עם תעני לי במהרה תודה

עצירות יכולה להופיע במעבר לאוכל מוצק.חשוב לרכך את הצואה על ידי מתן נורמלקס אבקה 4 גרם ב50 מל שתיה-מזון תינוקות פעם ביום כל יום במשך מספר שבועות ותהיה יציאה רכה כל יום.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער