פסיכולוג בעקבות עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

20/06/2011 | 10:35 | מאת: עדי

שלום בתי בת שנה ו9 חודשים סובלת מעצירות מזה כשנה מטופלת בנורמלקס. למרות הטיפול היא מצליחה להתאפק ומפגינה חרדה אמיתית שמלווה בבכי וצעקות. לא מסכימה לעשות עד שבורח לה רק כעבור מספר ימים. בימים אלו שוכבת ואינה מוכנה לקום לשחק וכן מפגינה תגובות של מצוקה רגשית.חשוב לציין כי הפחד הוא פסיכולוגי בלבד כי הטיפול עוזר וכבר המון זמן שהיציאה רכה. האם תוכל להפנות אותי לפסיכולוגית טובה (קופח כללית) לייעוץ?

האם אתם במעקב וטיפול גסטרואנטרולוג ילדים? האם היתה או יש פיסורה? בכל זאת בשל ההתחלה בגיל כל כך צעיר ומהלך עיקש צריך לפנות לגסטרואנטרולוג ילדים. פסיכולוגית טובה ומנוסה בתחום היא רחלי בן-משה ממרפאה לרפואה פסיכולוגית במרכז שניידר בפתח תקווה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער