עצירות בגיל שנתיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

19/05/2011 | 13:01 | מאת: אסתר

שלום, הבן שלי בן שנתיים סובל המון מעצירות..כאשר הדבר היחיד שמשחרר אותו הוא שזיפים או מיץ שזיפים ברגע שמפסיק לקחת אמצי עזר הוא חוזר למצב העצירות רופא הילדים אמר להוריד חלב - הורדנו את כל המטרנה והוא שותה רק בקבוק חלב אחד ליום ולא מרבה בכלל במוצרי חלב ועדיין הוא עם עצירות..הוא ילד בריא בדכ ורק סובל מאד מהסיפור הזה יש משו נוסף אותו עלי לבדוק ? האם זה מסוכן? תודה אסתר קבלתי תשובות ריקות

כדי שאוכל לעזור אני זקוקה לפרטים נוספים:למה הכוונה "סובל המון מעצירות"?מאיזה גיל,כמה פעמים בשבוע יש יציאה? האם גוש גדול או גולות?האם מתאפק? באופן כללי יש מספר בדיקות דם שעושים לברור:נוגדנים לצליאק,בלוטת התריס, סידן. אם שזיפים עוזרים ליציאה סימן שהעצירות לא קשה.אך כדי שהבעיה לא תחמיר רצוי לטפל בעצירות . לתת נורמלקס אבקה 2 כפיות מומסות ב100 מל שתיה פעם ביום למשך תקופה של מספר שבועות לפחות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער