עצירות מאז שהתינוקת נולד-אני ממש נואשת!

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

18/05/2011 | 15:47 | מאת: אביגיל

בתי בת ה 7 חודשים לפני שהשתחררנו מבית החולים נאמר לנו שלילדה לא היתה יציאה ספונטנית הילדה קיבלה סימילק ומעט מאוד הנקה נתנו לה גליצרין וחיכינו שתהיה לה יציאה ספונטנית ומאז אני בחרדות כי לתינוקת אין כל יום יציאה וגם בימים שיש הוא מוציאה גוש קטן וקשה אחרי התאמצות מרובה החלפתי לה לפני שבועיים למטרנה אך המצב לא השתנה והרופאה אומרת שבעזרת אוכל רגיל פירות וירקות המצב השתנה אך זה לא קורה רוב התזונה במשך היום מבוססת על פירות וירקות אני ממש אובדת עצות אשמח לעזרה

בשל התאור שלך של העדר יציאה ספונטנית ביום הראשון לחיים אני ממליצה להתיעץ עם גסטרואנטרולוג ילדים.יתכן שהכל בסדר אך כשבעיות ביציאה מתחילות כל כך מוקדם עדיף חוות דעת מומחה .

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער