קיבה קשה לתינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

03/02/2011 | 11:43 | מאת: אושרת

שלום רב, ביתי בת 7 חודשים היא מתקשה לעשות קיבה , גם כשהקיבה יוצאת היא מאוד קשה ומלווה בבכי. היא אוכלת מרק אשר הוספתי לו (בייעוץ עם הרופאה) 2 כפות שמן זית ובישלתי עם המרק עגבניה ועדין אין שיפור. כמו כן, עקב המאמץ יצא לא כמו טחור קטן בפי הטבעת (מן חתיכת בשר) הרופאה אמרה שזה יעבור. פירות היא לא מוכנה לגעת חוץ מגרבר שזיפים. מה עלי לעשות על מנת להקל עליה? (אולי מתן הברזל קשור לזה) תודה אושרת

אני מבינה שהעצירות היא תופעה חדשה בשבועות אחרונים.אם זה המצב אני ממליצה לרכך את היציאה בצורה יעילה ומהירה על ידי מתן תכשיר שמרכך צואה כמו נורמלקס או אבילק לתקופה של מספר שבועות.נורמלקס היא אבקה שממיסים בשתיה ואבילק הוא סירופ.להתיעץ עם הרופאה לגבי המינונים בהתאם למשקל התינוקת.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער