עצירות/צואה קשה אצל תינוקת בת 5 שבועות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

22/05/2010 | 18:49 | מאת: yoka

נכדתי ניזונה עד כה מפורמולה סימילאק אדוונס. סובלת מאוד מכאבי בטן ולא שקטה ביותר. היא עושה קקי פעם ביומיים ומידי פעם יש לה צואה קשה שמלווה בבכי חזק ביותר. עברנו לסימילאק טופ, ונראה שהיא עברה לתת צואה פעם ביום אבל חלק הראשון הוא קשה וגורם לה לכאבים חזקים. מה ניתן לעשות? האים להוסיף שתיה של מים? אם כן כמה גרמים. אולי אפשר להוסיף עגבניה (בגילה הצעיר?) האם תזונה ללא הלקטוז בפורמולה יעזור לכאבי הבטן?מכיוון שמצאתי פורמולה ללא לקטוז? תודה

אני ממליצה לנסות תחליף חלב אם על בסיס סויה למשך שבועיים .לפעמים זה גורם ליציאות יותר רכות.לא נכון להוסיף עגבניה או ירקות או פירות אחרים בגיל צעיר כל כך. ספק אם סימילק ללא לאקטוז ישפר את המצב.

23/05/2010 | 11:57 | מאת: ברי

אצלנו היא חוללה פלאים ליציאות!! האדוונס ידוע כמכיל יותר ברזל שגורם לעצירות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער