סדק

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

02/01/2011 | 16:18 | מאת: דנה

שלום רב בני בן 3 ו3 חודשים נגמל כבר מיחתולים יציאות רגילות ומזה כמה חודשים יש לו קרע בהמשך פתח החלחלת הרופא נתןפרוקטו גליונול 3 פעמים ביום זה מרגיע עובר וחוזר ממשך במשך לק החלחלת עם החיבור לעור בקצה מה עושים עם זה? יש עוד תרופה שיכולה לזרז את ההחלמה?

אני מניחה שמדובר בפיסורה בפי הטבעת. חשוב לרכך את היציאה עם שימוש בנורמלקס או אבילק במשל מספר שבועות.זה תנאי הכרחי לריפוי הפצע.בנוסף לכך אמבטיות חמות ושמירה על היגיינה טובה של האזור.משחת פרוקטוגליבנול אינה מתאימה לטיפול בפיסורה בילדים קטנים.אם כעבור מספר שבועות של טיפול הפיסורה לא החלימה יש לפנות לגסטרואנטרולוג ילדים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער