אבילאק

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

31/12/2010 | 22:52 | מאת: מיכל

שלום, לבני בן החמש יש מדי כחצי שנה אירועי עצירות. אני נוהגת לתת לו אבילאק בתוך כוס מיץ תפוזים במינון של 5 מ"ל פעם אחת ביום למשך כשבוע, כלומר עד שאני מבחינה שהכל חזר לקדמותו....ראיתי בפורום שאת ממליצה על נורמלקס (אינני מכירה את התכשיר הזה). מדוע את ממליצה עליו יותר מאשר על אבילאק? ומה הכי מומלץ מבחינתך לילד בגיל חמש שנים? תודה!!

היעילות של נורמלקס בהשואה לתכשירים אחרים הוכחה בניסיון קליני ופורסמה בפרסומים מדעיים .גם אבילק הוא תכשיר טוב ואם הוא עוזר לבנך אין צורך לשנות את הטיפול .אבילק הוא סירופ ששותים ישר מכוס המדידה בלי להמיס או לדלל.נורמלקס הוא בצורת אבקה וממיסים בשתיה ביחס של כוסית מדידה של 17 גרם ב240 מל שתיה(או חצי כוסית מדידה ב120 מל שתיה). יש לציין ש- 5 מל של אבילק זה מינון נמוך מאד ומפתיע שזה משפר את היציאות.מינון הנורמלקס שמתאים לילד בן 5 שנים ששוקל בממוצע 18 קג הוא 10 גרם בתוך 150 מל שתיה ביום.אפשר לעלות במינון לפי הצורך גם ל17 גרם ביום.

02/01/2011 | 22:07 | מאת: מיכל

תודה רבה רבה!! עזרת לנו מאד. ביומיים האחרונים נתתי לו נורמלקס ואין מה להשוות לאבילאק. נתתי לו בסך הכל 8 גרם בחצי כוס שתייה וזה השפיע כעבור מספר שעות, ללא כאבי בטן, כפי שהאבילאק גורם לו. עברו עליו יומיים של יציאות תקינות והוא שכח לגמרי מאירוע העצירות שהיה. אני מאד מודה לך!!!!!

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער