עצירות אצל תינוק בן כמעט 9 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

20/05/2010 | 23:33 | מאת: נילי

שלום רב ד"ר צנגן, בני הבכור בן כמעט 9 חודשים, ובערך בחודשיים האחרונים און אנד אוף היו לו עצירויות. בשבוע האחרון יש לו יציאה רק לאחר 4 ימים, וזה לאחר שהוא מקבל אבקת ביוקל וסירופ אביקל. ושוב זה רק לאחר 4 ימים. ניסינו להחליף ממטרנה לסימילאק לא עוזר. הוא אוכל כל יום אוכל נוזלי טחון (אבוקדו, תמרים, תפוז, קצת אבטיח, בטטה, תפוח עץ, אגס, ומרק, כמובן לא הכל ביחד. בד"כ אבוקדו עם פרי). כמו כן הוא שותה המון מים מעורבב בקצת מיץ תפוחים של גרבר. הרופאה שלו חוזרת רק שבוע הבא מחו"ל ואנחנו לא יודעים מה כדאי עוד לעשות (או לעסות - שגם זה את ניסינו). אשמח לקבלת עיצות. תודה מראש !!

נראה שבנך מקבל פירות וירקות ומיצים בכמות טובה בהחלט.בשלב זה מה שיכול לעזור זה מתן מרכך צואה נורמלקס 2 כפיות בתוך 100 מל יץ או פורמולה להשיג יציאה כל יום.במקרה שיופיע שלשול לאחר שבוע ימים של מינון זה ניתן לרדת לכפית אחת ביום למשך מספר שבועות.לעיתים עצירות בתינוקות יכולה להיות קשורה לחלב ומתאים לנסות מעבר לפורמולה צימחית לתקופה של חודש ולבדוק אם יש שיפור ביציאות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער