קיבה רכה / שלשול אצל ילדה בת 3.5 שנים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

06/03/2019 | 14:51 | מאת: אסתר

ילדה בת 3.5 בחצי שנה האחרונה שמתי לב לזה שהקיבה שלה רכה בשירותים ופעם בשבוע ככה יש לה שלשול שהקיבה חלק מימית או חתיכות קטנות של צואה התזונה שלה בגדר הבריאה לחמי בריאות כוסמין שיפון חיטה מלאה חלב פרה ממש מעט (שמתי לב שאם אוכלת משו חלבי למחרת משלשלת) ירקות פירות שתיה של מים האם זה תקין? יציאות רכות. בצבע חום לא כהה. צפות באסלה בדכ. אשמח לתשובות תודה רבה

שלום, לא כתבת את מספר היציאות ביום אך יציאה רכה עד 3 פעמים ביום יכול להיות מצב תקין אם הילדה מרגישה טוב ועולה במשקל. אני ממליצה לפנות לרופא ילדים מטפל ולהתיעץ גם איתו, ואם יש מדי פעם שלשול אפשר לשלוח בדיקת צואה לתרבית ופרזיטים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער