עצירות ואיטמות פי הטבעת

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

27/01/2019 | 21:51 | מאת: הדר

שלום הבן שלי בן 8 עבר בגיל יום ניתוח איטמות פי הטבעת שותה כל יום נורמלקס ומידי פעם סובל מעצירויות שגורמות לו כאבי בטן וכל כמה דקות בשירותים יוצא לו טיפה צואה רכה אבל עדיין לא יוצא הכל הילד סובל מה אפשר לעשות כדי לעזור לו ?ולמה זה קורה עם הוא שותה נורמלקס

הילד שלך צריך להיות בטיפול ומעקב גסטרואנטרולוג ילדים וממליצה לעשות גם בדיקת מדידת לחצים בפי הטבעת כדי להתאים הנחיות לטיפול. בכל מקרה הטיפול הראשוני הוא נורמלקס לריכוך הצואה כל יום כדי למנוע עצירות

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער