הוספת קורנפלור לא מבושל למטרנה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

31/08/2018 | 12:36 | מאת: ניר

שלום רב. מזה כחודש וחצי בני בן השנתיים מקבל תוספת של קורנפלור גולמי (לא מבושל) למטרנה של לפני שנת הלילה - זהו הדבר היחיד שמאפשר לו לישון לילה שלם . בתחילה לא ידענו שיש צורך לבשל ולאחר שהבנו זאת, עברנו לאבקת קורנפלור אינסטנט אשר לצערנו לא הובילה לאפקט שנת הלילה הרצופה באופן דומה לקורנפלור הלא מבושל. שאלתי היא האם יש סכנה בהוספת קורנפלור לא מבושל לתמ"ל על בסיס יומי? תודה רבה!

אין שום סכנה בהוספת קורנפלור לא מבושל. זה באמת מתפרק יותר לאט במערכת העיכול ושומר על רמה יותר יציבה של סוכר בדם ויש מצבים רפואיים שזה משמש כחלק מהטיפול. בכל מקרה גם לילד בריא זה לא מזיק.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער