יציאה אצל תינוקת שנולדה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

09/08/2018 | 20:01 | מאת: כהן

שלום, הבת שלי בת שבועים וכבר שלושה ימים שלא הייתה לה יציאה, (היא כן עושה פיפי) נראה לי כאילו כואבת לה הבטן.. היא אוכלת רגיל וישנה טוב רק על הבטן.. דואגת

שבוע טוב, תינוקת בת שבועים צריכה להיות במעקב רופא ילדים.האם התינוקת יונקת ? באופן כללי תינוקות יונקים יכולים לפתוח רווחים גם של שבוע ימים ןיותר ללא יציאה ואחרי ההפסקה יש להם יציאה רכה של הנקה. אולם צריך להיות במעקב רופא כדי לראות שהיא בסדר והבטן לא תפוחה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער