תינוקת בת 11 חודשים העלתי מינון ל8 גרם

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

06/06/2018 | 20:59 | מאת: ללי

שלום רב,תינוקת בת 11 חודשים בסוף החודש העלתי מינון ל8 מג . היציאות היו קשות לא בגלל התאפקות אלא בגלל המוצקים שהיא אוכלת . כמה זמן ניתן להמשיך עם הנורמלקס? תודה ללי

אם היציאות קשות צריך להמשיך עם נורמלקס עד שיש יציאה משחה סמיכה כל יום במשך שבועיים לפחות. אז אפשר לנסות לרדת במינון ל6 גרם ליום למשך שבועיים נוספים ואם הצואה לא חוזרת להיות קשה להמשיך לרדת כך בהדרגה. אם ירידה במינון גורמת ליציאה קשה לחזור למינון שבו היתה צואה רכה למשיך עוד חודש ואז לעשות ניסיון ירידה נוסף

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער