צובה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

19/09/2010 | 17:56 | מאת: מאיה

שלום ד"ר צילי. אני שוב כותבת לך לאחר שהשתמשתי בעצתך.לנו תינוקת בת ארבעה וחצי חודשים,בעבר היו יציאות אחת לעשרה ימים ואף יותר.על פי המלצתך מלפני חודש עברנו למטרנה אקסטרה קייר ובנוסף אנו נותנים לה אבילק 5 מ"ל כל ערב,בנוסף היא מקבלת ירקות כל יום,מחית שזיפים ואגס מרוסק עם מעט בננה וענבים,אכן המצב השתפר ולילדתי יש יציאה אחת ליום ולפעמים פעם ביומיים,אבל לעיתים היציאות מאד קשות (כדוריות או פלסטלינה)מלוות בכאב ובכי ולפעמים הן רכות (מעט מאד פעמים),מה עוד עלי לעשות? ייתכן והאגס הוא הגורם ליציאות קשות?תודה,מאיה

מבחינה תזונתית היא לא צריכה את כל הפירות האלה.תנסי לתת רק מחית שזיפים דלילה במשך שבוע ימים ונראה איך זה משפיע על היציאות.תינוקת שאוכלת אוכל מוצק צריכה גם לשתות מים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער