עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

16/10/2016 | 19:55 | מאת: דיאנה

הילד שלי בן 5 שבועיים וחצי עצירות במהלך שבועיים היו לו כאבים חזקים באזור הטבור התחלתי נרות גלצרין נתתי פעמיים היה שיפור קל הייתי אצל רופא ילדים והומלץ חוקן איזי גו נתתי פע ביום במשך יומיים גם היה שיפור אבל שוב חזרו הכאבים .הופננו לusבטן לשלול התפשלות ואכן יצא תקין הפננו למיון שם בוצעו בדיקות דם יצאה גם תקין ולבסוף עשו חוקן של כמעט ליטר.הייתה גם יציאה נוזלית ודי הרבה. התחלנו בטיפול הנורמלקס יום השני ועדיין אין יציאה מה עושים.?????????

כדי שאוכל לעזור אני צריכה לקבל יותר פרטים. מה הכוונה עצירות? האם יש יציאות קשות או שיש מספר ימים ללא יציאה ואז יציאה רכה? האם היו יציאות רכות כל יום ואז בגיל 3 שבועות חל שינוי? מה התינוק אוכל? האם חל שינוי באוכל לפני שבועיים? האם מקיא? האם עלה טוב במשקל? באיזה חדר מיון הייתם? שימוש בחוקן איזי גו או חוקני שטיפה גדולים לא מתאים לתינוק בגיל זה, אם יש באמת בעיה רפואית צריך להמשיך ברור. נורמלקס מרכך את הצואה אך יעזור רק במקרה של יציאות קשות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער