ריר בקקי - 4 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

13/08/2016 | 16:49 | מאת: יעל

שלום, בתי היתה מצוננת במהלך השבוע, הקקי היה תקין רוב הזמן אל מזה יומיים תדירות הקקי עלתה ל-5 פעמים ביום ובחלק מהקקי היה ריר. נראה שהתאבון שלה לא חזר למרות שהצינון ברובו חלף. צבע הקקי משתנה בין צהבהב לירקרק ומרקמו סמיך אך לא משחתי. היא ניזונה. מנוטרילון ללא לקטוז. מה יכול לגרום לשלשול הזה ולריריות? תודה! יעל

לפי תאורך התינוקת חלתה במחלה וירלית קלה ,לעיתים קרובות תסמינים של מלה וירלית הם ממערכות שונות גם נזלת או שיעול או הפרשה בעינים וגם אי שקט או חוסר תאבון או שינוי ביציאות בתדירות מרקם וצבע. כשהוירוס עובר כל התסמינים חולפים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער