יציאות רכות אצל ילד בן 2.3

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

23/06/2017 | 04:53 | מאת: דנה

שלום, בני בן שנתיים ו3 חודשים כבר תקופה של 3 חודשים שיש לו יציאות רכות באופן לא סדיר, כלומר, יכולה להיות יציאה אחת קשה יחסית (שמזכירה יציאות של מבוגרים) ועוד 2 רכות. בשבוע האחרון זה החמיר ועושה 5 יציאות ביום ( רובן בגן) וכולן רכות ומאוד מסריחות. הוא אוכל בקבוק נוטרילון בבוקר ושאר המזון הוא מוצק. רוב המזון שאוכל מכיל פחמימות ומעט מאוד ירקות. משתדלים לתת מנת בשר/עוף באופן יומי בנוסף למנה שאוכל בגן. בדיקת צואה שעשינו בשבוע האחרון יצאה תקינה. אשמח לעזרה בנושא, אנחנו מאוד רוצים להתחיל בגמילה מטיטולים והדבר מפריע לכך ולשגרת היום. תודה רבה

ריבוי יציאות רכות אינו שייך לפורום זה המיועד לטיפול בעצירות . פנו לרופא מטפל. נסו להפחית שתיה מכל סוג וגם להפחית אכילת פירות. צריך לבדוק פרזיטים בצואה מספר פעמים ואפשר לסות טיפול בביוגאיה פרוביוטיקה שבועיים

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער