עצירות ילד בן 8כבר חמישה ימים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

25/02/2017 | 20:51 | מאת: איתי

RE: RE: עצירות ילד בן 8כבר חמישה ימים עשיתי לו חוקן בבית היום אחהצ.. הצלחתי להחדיר רק חצי מהכמות... כעבור שעה שהתפתל מכאבים ..לקחתי אותו לאמבטיה ותוך כדי ישיבה יצאה לו קוביה ממש קשה. וזהו שטפנו היטב וכרגע ישן מידי פעם מתעורר מכאבים למטה... האם להניח לו?או לגשת למיון כי לא כל הצואה יצאה...? תודה רבה על התשובה מאוד עוזר ומרגיע.

אפשר לתת לו לשתות נורמלקס 16 גרם ב240 מל שתיה 2 מנות מחר במשך היום ואחר הצהרים לעשות עוד חוקן.

26/02/2017 | 06:37 | מאת: איתי

תודה רבה

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער