עצירות אצל תינוקת עם מעבר למוצקים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

19/02/2017 | 12:18 | מאת: נינה

שלום , לבתי בת 9 חודשים התחילה עצירות עם מעבר למוצקים . האם לנסות נורמלקס ? אם כן באיזה מינון ועם כמה מייל מים לתת ? משקלה קרוב ל 10 קייג. בתודה רבה.

המינון של נורמלקס 4 גרם מומסים ב60 מל שתיה פעמיים ביום. (יחס זה צריך להישמר כך שאם נותנים לדוגמא 6 גרם למנה צריך להמיס ב90 מל מים). את המינון ניתן לשנות בהתאם לתגובה: אם כעבור שבוע ימים היציאות רכות מדי ניתן להפחית מינון ל6 גרם או 4 גרם ליום. אך אם היציאות עדיין קשות ניתן להוסיף עוד 2 או 4 גרם ליום. בכל מקרה הטיפול צריך להמשך לפחות חודשיים לפני שמנסית להפחית בהדרגה את המינון.

23/02/2017 | 16:43 | מאת: נינה

דייר לא הבנתי את תשובתך רשמת 4 גרם ב 60 מייל מים פעמיים ביום ? זאת אומרת שגם אם אני מעלה את זה ל 6 גם צריך לתת פעמיים ביום ? התחלתי עם מינון של 4 מייל ביום יציאות רכות אבל בכמות קטנה הרבה פעמים ביום קרוב ל 15 פעמים כל פעם יוצא קצת אבל צואה רכה . האם זה אומר שצריך לעלות מינון ?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער