עצירות והקאות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

02/02/2016 | 17:05 | מאת: עדי

ביתי בת 3 חודשים סובלת מריפלוקס ולפני חודש עברה מהנקה לנוטרילון ar בשילוב ארוחה עד 2 ארוחות של חלב שאוב עם כפית קורנפלור. עכשיו עומד להיגמר לי החלב ואוכלת כמעט רק נוטרילון. היציאות שלה מגיעות בסיום ארוחה ומרוב התאמצות לעשות קקי, היא מקיאה את האוכל . ביומיים האחרונים זה החמיר והיא בוכה ויוצא לה קקי בצורת כדור קטן כמו כדור פלסטלינה קשה. הרופא הציע להוסיף שמן שחא עזר או לשנות את הכחכלץ אוכל לאינפאמיל. מתלבטת אם לשלב מטרנה עם נוטרילטן ואולי להסמיך את המטרנה עם קורנפלור או לעבור לאינפרמיל. יכול להיות שלאינפאמיל תגיב אחרת ולא תסבול בזמן הקקי? אני מעוניינת לשמוע חוות דעת תודה ויום נעים

אפשר לנסות להחליף את הנוטרילון AR לאנפמיל AR למספר ימים אולי יציאות יהיו יותר רכות אך אין ודאות. אם היציאות ימשיכו להיות קשות במאמץ לנסות מטרנה אקסטרא-קאר עם מעט קורנפלור-כפית רגילה של בית בכל 100 מל תמיסה.לא מתאים לתת שמן פרפין לתינוקת שפולטת או מקיאה בגלל סכנה של שאיפה לראות. אם צריך לרכך צואה עדיף לתת סירופ אבילק.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער