עצירות חלקית לגיא תינוק בן שנה ו3 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

03/09/2010 | 08:54 | מאת: גל

בני בן שנה ו3 חודשים שוקל כמעט 12 ק"ג וגבוה נראה מצויין סובל סביב השבועיים האחרונים מקקי קשה.הוא עושה אותו "בתשלומים" מס'פעמים ביום ובכל פעם זה נראה כמו עיגולים קטנים וקשים.אתמול הוא שתה קצת מיץ שזיפים לא ממש השפיע עליו.לאחרונה התחלתי לתת לו חלב עם קורנפלקס מדי פעם בבוקר. (המצב רוח שלו מצויין) הוא גם התחיל גן חדש. אני כל ערב מוסיפה לו לסימילאק גם 2 כפות דייסת דגנים אשמח לתשובתך :)

האם אוכל פירות וירקות?אפשר לרכך יציאה על ידי מתן סירופ אבילק 10 מל כל ערב במשך שבועיים ואחר כך לרדת בהדרגה במינון עד הפסקה.ולבדוק מה קורה עם היציאות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער