מיואשתתתתתתת

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

14/03/2015 | 19:23 | מאת: חיה

שלום וברכה אני אמא לילדה כבת שנה וחצי שלא מוכנה או לא יכולה לעשות צואה. איני יודעת מה הסיבה אך בכל פעם שהצואה מגיעה לפי הטבעת היא נשכבת על הריצפה מקשה שרירים וצורחת שאגות אימים ומצליחה בכוחות להחזיר את הצואה למעיים היא מקבלת נורמלקס כבר מעל שנה פקק שלם ואין שום שינוי. מה עושים??????? הדבר גורם לה לריחוק חברתי וכמובן לבושה ואי אפשר להמשיך עםזה. אנא עזרי לי כי אני כבר מיאושת

כדי שאוכל עזור אני צריכה יותר פרטים: מתי החלה העצירות ? בגיל חצי שנה?עד אז היו יציאות תקינות? כמה פעמים בשבוע יש יציאה? איך מכינים את הנורמלקס? 1. אני ממליצה לפנות לגסטרואנטרולוג ילדים שיקבל את כל הפרטים ויחליט אם יש צורך בברור. 2.בינתיים אפשר לעזור בטיפול: את הנורמלקס חשוב לתת בצורה נכונה: 16 גרם (פקק עד הקו) צריך לתת בתוך בקבוק של 240 מל שתיה.הכי טוב לתת בבקבוק האוכל בערב. אם כך היא קבלה עד עכשיו ועדיין יש עצירות צריך להוסיף עוד מנה של 16 גרם ב240 מל בבקבוק בבוקר למשך שבוע ימים.ואם מינון זה גורם לשלול אז לרדת למנה של 8 גרם ב120 מל שתיה בבוקר ו-16 גרם בתוך 240 מל בערב.

14/03/2015 | 23:32 | מאת: חיה

העצירות לא מגיעה מהמעיים היות וכשאני מקפלת לה את הרגליים בכוח אני רואה את הצואה היא עצמה פשוט לאאא מוכנה לשחרר זה ממש מגיל פיצי תמיד היו בעיות מעיים. בינקות הקיאה הרבה והשתמשנו בנוטרמיגן וסימילאק אחכ היה כל הזמן טוסיק אדום אש וכשזה הפסיק בערך בחצי שנה היא פשוט לא יוצאת יותר יש יציאה רק עם עזרה. קיפול רגליים ממש בכוח בלי זה אין יציאות ויש צרחות כל היום אשמח לשלוח סירטון להסבר איך זה נראה

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער