זכאות במימון הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

14/06/2011 | 23:24 | מאת: גיל

יש לנו ילד בן 5.5 חצי מתאומים שנולד פג כל חייו היה באחוזון 3 וגרף הגדילה מראה עליה תמידית אך התחת לנורמה במסגרת מעקב מגיל לידה התגלה חוסר בהורמון גדילה הוגש בקשה לועדה למימון הורמון - נידחתה 1. האם מגיע לי דרך משלים של לאומית איזשהו החזר בגין רכישת ההורמון ? 2. יש לנו גם ביטוח בהראל באופן פרטי - האם יש לזה כיסוי ? תודה

דרך ביטוח פרטי עשוי להיות מצב שהוא יהיה זכאי צריך לראות מסמכים רפואיים ואת הביטוח

10/08/2011 | 00:37 | מאת: גיל

אודי שלום מתשובתך אני מבין שלאומית לא יממנו דרך משלים לגבי ביטוח פרטי - איזה מסמכים צריך ואיך אוכל להעביר לך להתרשמות תודה מראש גיל

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד