גלי הלם השתתפות של הכללית מושלם

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

11/06/2011 | 18:00 | מאת: יואב

לאחרונה עברתי פריצת דיסק והומלץ לי על ידי פרופסור מומחה לעבור ניתוח אחרי שכל הטיפולים האחרים שלהם לא עזרו. בעקבות המלצות של מטופלים עם מקרים דומים התחלתי סדרה של 10 טיפולים בחברה הכי גדולה בישראל לגלי הלם, רפואות- גלי הלם. הטיפולים עוזרים לי מאוד אך לתדהמתי המושלם לא רוצה להשתתף למרות שאני חבר עשרות שנים. חברים שלי בלאומית ובמאוחדת שיא מקבלים השתתפות ענקית. למה במושלם לא? למה לדחוף רק לניתוחים?

את השאלה הזו אתה צריך לשאול את המנהלים של המושלם למה לא הכניסו את הכסוי הזה לביטוח שלהם

21/01/2012 | 20:04 | מאת: עידו

הנושא נכנס לתודעת ציבור החולים ועל קופות החולים לממן או להשתתף בעלות הטיפולים הללו ויפה שעה אחת קודם וזה נכון לגביי חברים במושלם שמשלמים תוספת מחיר לביטוח רפואי ממלכתי.

19/08/2011 | 18:03 | מאת: יפית

נדהמתי לקרוא שאין השתתפות כספית לבעיות נפוצות הפוגמות בצורה משמעותית באיכות החיים של הסובלים מהן כמו דלקות במפרקים ועמוד שדרה ,מן הראוי שהקופה הגדולה בישראל תשקול לעזור כלכלית למבוטחיה כשאר הקופות ,בטיפול שהוצאותיו לבטח קטנות מניתוחים שבאים כשאין מענה אחר. הרווח בסופו של הקופה,פחות הוצאות ו\או נטישה של מבוטחים לקופות שכן משתתפות בהוצאות המוזכרות!!!!!!נ.ב. אחת שסובלת קשות מדלקות כתף ושוקלת טיפול בגלי הלם.

21/01/2012 | 20:51 | מאת: איתן

אני מוכה הלם מזה שקופות החולים לא משתתפות בהוצאה הכספית של חבר הנזקק לטיפול גלי הלם לריפוי גם שמדובר במושלם-תשלום אובר לגבייה הממלכתית.על מה משלמים אם לא על ניזקקות כזאת?

20/01/2013 | 23:30 | מאת: סימה

גם אני נמצאת בסיטואציה דומה וע"כ אני עוברת למאוחדת.סימה

18/07/2013 | 09:53 | מאת: יוחאי

ע"פ הנחיות רפואיות אסור לטפל בגלי הלם בגב,אם הדבר נעשה זאת כנגד ההנחיות ויכולות לסכן את המטופל

25/02/2014 | 23:20 | מאת: דובי

תשובה ליוחאי עברתי טיפול מוצלח מאוד בכאבי גב תחתון. וזאת במכונת גלי הלם גדולה ברפואות. הטיפול נעשה כולו מסביב לעמוד השדרה ולא על עמוד השידרה עצמו. טיפלו לי בדלקות והקרנות כאב על כל האישיאס יוחאי, כדאי שתנסה זאת

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד