שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

04/01/2011 | 10:33 | מאת: ג'ולי

שלום לך ד"ר אודי פרישמן עברתי התמוטטות עצבים שבהתחלה אובחנה כCVI בעבודה והגשתי תביעה לביטוח לאומי ואני עוד ממתינה לתשובה ( שלהערכת כולם תסורב ). בנתיים אני צריכה סד עם תמיכה לרגל , ( אורטופד המליץ) מכבי שלחה אותי לקבל אישור ממשרד הבריאות אבל אמרה שאם זאת תאונת עבודה אני לא זכאית לכלום . הסבל הוא קשה , הכאב משפיע על הגב ואני לא מסוגלת לעשות כלום מלבד לשכב . מה עושים ?

אני מציע להמתין להחלטת המוסד לביטוח לאומי אם התשובה שלילית תפני אלי ואנסה לעזור לך אם חיובת פתרת את הבעיה המייל שלי [email protected]

06/01/2011 | 22:39 | מאת: גולי

תודה על תשובתך המהירה.....ועזרתך... סליחה על הבורות אבל לא הבנתי את התשובה 1. אם שלילית..... משמע..... שביטוח לאומי לא יאשר את תביעתי כתאונת עבודה ..... אז אוכל לבקש מקופת החולים... נכון ?! 2. אם חיובית..... מי יממן את הסד ( או יעזור במימון). לצערי הרב אני לא יודעת מה ההליך.... מה צריך לעשות .....

בואי נמתין להחלת המוסד לביטוח לאומי ואז אוכל לנסות ולסייע לך תוכלילפנות אלי במייל האישי שלי [email protected]

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד