שלום רב. הגעתי לסף ייאוש וחוסר אונים

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

12/12/2010 | 03:15 | מאת: גלי

שלום רב 1. אני בת 60 ולפני כ-3 שנים אובחנה אצלי מחלת הסוכרת אשר התפרצה כתוצאה מלחץ רב מאוד בעבודה 2. כמעט באותו זמן אובחנה אצלי מחלת חניכיים וכתוצאה ממנה נאמר לי ע''י מומחים לשיקום הפה שעלי לעקור את כל השיניים העליונות 3. לפני כמה חודשים אובחנה אצלי גם מחלת העור ספוריאזיס כתוצאה מלחץ רב האם מגיעות לי זכויות כלשהן בגין מחלות אלו (אני מבוטחת בכללית מושלם ומשלים) תודה רבה

מהמושלם לא אולי מהביטוח הלאומי אבל חסרים פרטים תוכלי להעיר לי יותר מידע למייל של [email protected] ואני אנסה לסייע לך

12/12/2010 | 17:16 | מאת: גלי

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד