ביטוח מושלם של כללית

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

31/08/2010 | 20:56 | מאת: ערן

שלום , שאלתי נוגעת לגבי כדאיות הביטוח המושלם של קופת חולים (כללית). אני בן 37, בריא, לא נשוי אך יש לי בת שחיה עם אמה. כשקראתי ב"הטבות" שנותן הביטוח המושלם , ראיתי שחלק גדול נוגע להריון ורפואת ילדים , רפואה משלימה , ועוד כל מיני שרותים שלפחות בעתיד הקרוב והבינוני אינני חושב שאזדקק להם. לאור זאת אני שוקל להפסיק את הביטוח המושלם , בכל זאת , 40+ שח לחודש. כמו כן, עלי לציין שיש לי ביטוח רפואי פרטי דרך מקום העבודה , בעלות של 70 שח לי ולבתי שכולל את כל מה שלא מקבלים גם בביטוח מושלם של הקופה (תרופות מחוץ לסל, ביטוח מחלות קשות , רובד סיעודי בסיסי ועוד) . ברור לי שלגבי המושלם,כמו כל ביטוח , גם זה ביטוח שאתה משלם כדי לעולם לא להזדקק לו ולכן אינני ממהר לבטל. שאלתי היא, האם יש משהו שייתכן ופספסתי? האם בכל זאת יש איזושהי סיבה שפיספסתי שבגינה כדאי להמשיך עם הביטוח המושלם למרות כל מה שציינתי? טיפולים/ ארועים נוספים שהוא מכסה שכן יכולים לקרות למי שלא קשיש/בהריון וכו'?

הביטוח המשלים הוא כעין מס רשות קופות החולים יכולות לשנות אותו להוסיף ולגרוע אני חושב שיש להסתכל על ביטוח זה כחלק משירותי קופת החולים ולכן יש לחשוב פעמיים לפני שמבטלים אותו

04/07/2011 | 09:53 | מאת: רונן

איזה בלבול מוח. צריך פשוט לחשב האם יש חסכון אמיתי כתוצאה מהכרטיס ומה תהיה המשמעות של תקופת האכשרה הנוספת על פי פרופיל הסיכון שלך.

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד