שיקום לאחר ניתוה

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

05/05/2010 | 07:51 | מאת: גילה

בן סוגי עבר ניתוח לקטיעת רגל בבית חולים סורוקה לפי הבנתי מגיע לו שיקום לאחר ניתוח האפשרות שיש באזור הדרום זה נווה שבא.הבעיה שהמשפחה ואני לא רוצים את השיקום שם מה אפשרויות עם נילך לשיקום בצורה פרטי נקבל החזר כספי ומה הגובה.איזה מקומות שיקומים יש בדרום:מדובר בבן אדם יחסית זעיר ופעיל מאוד. תודה

לצערי אין לכם הרבה אפשרויות בעל המאה הוא בעל הדעה ואם קופ"ח מבקשת לערוך את השיקום במקום מסויים יהיה מאוד קשה להניע אותה מכך. לגב קבלת כסף חזרה - אין מצב

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד