מהי הזכאות להחזרים והפרוצדורה הנדרשת

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

12/01/2015 | 02:04 | מאת: שלי

שלום ברשותי ביטוח מכבי שלי (בתוקף 7 חודשים) וכמו-כן ביטוח משלים לשב"ן בהראל. לאחר הריונות מעוניינת בניתוח מתיחת בטן, הכולל ניתוח בקע טבורי ודיאסטזיס, ובהגדלת חזה. אשמח אם תוכל לאמר מהו גובה ההחזר שאוכל לקבל? וכמו כן מהי הפרוצדורה לקבלת ההחזרים והאם חייבת להעביר מסמכים בטרם הניתוח. בתודה מראש

אני באמת לא יודע אני לא מכיר את כל הפוליסות בשוק בע"פ הכי טוב תתייעצי עם המוקד של חברת הביטוח שימי לב הם עשויים לטעון שמטרת הניתוח היא אסטטית קוסמטית ואז תתקשי לקבל החזרי

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד