שקע בשריר החזה השמאלי, תסמונת פולנד?

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

19/04/2020 | 02:58 | מאת: אלמוג

שלום, עם השנים פיתחתי את השרירים בגוף ואני שם לב שחסר לי חלק משריר החזה, בערך 3על2 ס"מ בחזה השמאלי, צירפתי תמונה אך במציאות ההבדלים נראים יותר משמעותיים. אשמח למידע קצת בנושא: האם יש טיפול מומלץ כדי למלא את ה"חור"? והאם יש השתתפות כלשהי מהקופה(כללית)? הבנתי שאולי בגלל שזה משהו מולד אז אני אמור לקבל עזרה כספית חלקית או מלאה בטיפול

אני לא חושב שאת זכאי לעזרה כספית כל שהיא, אבל קודם כל צריך השלים ברור רפואי ממליץ שתפנה לפלסטיקאי

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד