לגעת באושר

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

23/01/2011 | 18:17 | מאת: נוראן

היי ד"ר נאסר ,אף פעם מאז הניתוח לא הרגשתי כך כמו היום ,ידעתי הרגע מה זה להגעת באושר ,למרות שטרם הגעתי ליעד שלי ,במיספור מידות ,לפני כ 5 חודשים קצת יותר לבשתי מכנסיים במידה של 56 ,היום יצא לי לקנות מכנסיים ,ואני כעט במידה של 42 ,לא רק את זה גם כן קיבלתי מחמאה שיש לי פרופורציה מיוחדת של גוף נשי ,,,,,,,,,,,,,אמת התביישתי אבל לא הססתי לרגע להגיד לכולם ששקלתי 158 ק"ג ,ואני היום איך שאני לכולם ניראת לוקסוס אפילו לאנשים שלא מקירים אותי לפני ,אני מאוד גאה בעצמי ,גם כן מעודדת כל בן אדם שכן סובל מהשמנת יתר שלא יהסס כמו שהססתי ,ושכן ילך על זה ,כל כך מצטערת שלא עשיתי את הניתוח לפני ,אמת ורק אמת אם אני אודה לבן אדם זה רק לך ד"ר נאסר במיוחד ,תודה לך על העידוד שלך לאורך כל הדרך ,,,,,,,,,,ובמיוחד למעשה ידיך ,,,ועבודה פורייה ,,,,,,,ניתראה בביקורת עם עוד הפתעות אני מקווה עד אז ,,,ביי ויום טוב

26/01/2011 | 20:50 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

שלום נוראן תודה רבה. בביקור הבא אני אשמח מאוד אם המשקל שלך יהיה תחת 100 ק"ג. ובעוד 3 חודשים עוד 20 ק"ג ועד סוף השנה אם המשקל שלך יהיה סביב 70 ק"ג אני אהיה מאושר ואשמח לשמחתך בהצלחה ד"ר סקרן

30/01/2011 | 18:20 | מאת: נוראן

היי ד"ר נאסר תהיה בטוח יקירי ,ליעד שלי אני אגיע ,מי כמוך מכיר אותי ,אתה יודע לפעמים אני מרגישה שאני בתחרות עם עצמי ,דבר אחד עדיין קשה לי לוותר עליו זה המשקל והרגשת הצורך כל הזמן לעלות עליו ולהישקל מתחילה להזיע כל פעם מהפחד כמו במבחן ,במיוחד שאני מסורה מאוד למשקל שלי רק עליו אני נשקלת מסכן כמה שהוא סבל , וזה שאני חייבת כל שבוע להישקל הדבר מטריף אותי ,אבל חשובה לי מאוד התמיכה שלך ,וההסבירים שלך בהקשר של כללי התנהגות עם הניתוח ,שתבין עדיין קשה לי להתמודד איתו ,בכל מקרה נשתמיע ,תודה לך ולהתראות .

30/03/2011 | 21:15 | מאת: יעל

איזה ניתוח עברת??

27/04/2011 | 19:22 | מאת: נוראן

עברתי אצל ד"ר נאסר סקרן ניתוח מעקף קיבה ,ב 1/08/2010 ,הורדתי עד כה 72 ק"ג ,ממליצה מאוד אבל רק אצל ד"ר נאסר סקרן ,אני אשמח לענות לעוד שאלות .

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר