עצירות

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

11/01/2011 | 12:38 | מאת: ענת

היי,עברתי לפני כחצי שנה מעקף קיבה ,אבל מאז סולת מעצירות נוראית ,ללא שימוש בתכשירים שמיקילים זה לא עוזר ,למרות שזה לא אמור להיות כך לאחר ניתוח כזה ,הוסבר לי שתדירות היציאות יהיו בין 3-5 פעמים ביממה ,בבקשה אם אפשר תסביר לי אם כן יש בעיה בניתוח או שהוא ניתוח לא מוצלח או שיש בעיה אחרת ועל איזה תכשירים אתה ממליץ להקלת העצירות ,אני משתמשת בלקסדין ,תודה מראש .ענת

12/01/2011 | 16:06 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

שלום לך ניתוח מעקף קיבה הוא ניתוח הבחירה לחולים שסובלים מהשמנת יתר חולנית. בד"כ החולים סובלים משלשול ולא מעצירות. הבעיה היא כנראה הדיאטה שלך. את צריכה לפנות לדיאטנית לאכול יותר ירקות, פירות וסיבים תזונתיים. אפשר לקת תרופה בשם PEGLAX שתקל עליך מבחינת העצירות המשך יום נעים סקרן

12/01/2011 | 21:52 | מאת: ענת

היי ,ראשית תודה על התיחסותך ,אני עדיין לא התחלתי לאכול ירקות ,אני רק אוכלת ירקות מבושלים ולא הכל רק קישואים ,גזר תפוח אדמה ,פירות עדיין לא התחלתי בכלל ,למרות שאני אחרי הניתוח 5 חודשים קצת יותר ,אני מפחדת מחסימות מיעיים מהסיבים ,מעניין מאוד ,יש לי הרגשה שיש לי מערכת עיכול הפוכה נוגדת לחוק הטבע ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,תודה בכל מקרה אני אקח את זה לתשומת לבי ,,,,,,,,,,

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר