מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

15/12/2010 | 16:00 | מאת: נורית

היי ד"ר נאסר סקרן ,אני עדיין לצערי הרב לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי ,התשובה שלך היתה סחור סחור ,השאלה שלי האם באמת יש סיכוי שהקיבה תתרחב עוד פעם למיממדים שלה או לא , ואם כן מה הנפח המקסימלי שכן יכולה להגיע אליו ,מאחר שיש לי תחושת רעב רוב הזמן ,ואני מודאגת מאוד להשמין שוב ,גם כן לא נהוג לכתוב במיכתבי שחרור על מהלכי הניתוח ,זו היא הפוליטיקה שלכם לא .............יום נעים ד"ר סקרן אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי .וגם כן איך אפשר להשיג את מספר הטלפון שלך ,על מינת שאייצר איתך קשר .

16/12/2010 | 16:50 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

שלום נורית הקיבה לא מתרחבת למימדים שלה. הנפח המקובל בניתוח מעקף קיבה הוא סביב 40 סמ"ק, והפאוץ' יכול להתרחב עוד 20-30 סמ"ק( הנפח המקורע מעל 1500 סמ"ק). יש לי מרפאה להשמנה בימי שני שעה 10 בכבוד רב ד"ר סקרן

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר