תרופות

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

28/11/2010 | 11:44 | מאת: שרית.ב

שבוע טוב דר' ביום שיש אהיה משרוולת 4 חודשים, רציתי לדעת האם ישנן תרופות שאסור לנו לקחת? אני חולה (דלקת בסינפונות), קיבלתי כל מיני כדורים להקלה, אוגמנטין חזק ומיוזמתי לקחתי גם אדוויל לכאב ראש חזק שהיה לי בשבת. שבוע נפלא שרית :)

09/12/2010 | 21:45 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

שלום שרית יש בעיה עם תרופות מסוג NSAID כמו וולטארין, ADVIL שאת לוקחת את התרופות מסוג זה צריך להקפיד לקחת לוסק

10/12/2010 | 15:48 | מאת: שרית

אם אני לוקחת אדויל, אז את הלוסק אני לוקחת ביחד? לפני? אחרי? במשך כמה זמן? תודה ושוב שבוע טוב?:) שרית.

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר