ניתוח להוצאת טבעת...

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

25/10/2010 | 10:56 | מאת: משה יוסף

לד"ר נאסר סקרן שלום.לפני כ 10 שנים עברתי ניתוח טבעת עים בטן פתוחה.אחרי כמה שנים הטבעת זזה ממקומה וגרמה לי לסבל רב.הלכתי לרופא כירוג והוא אמר שאני צריך להוציא את הטבעת ולעשות מעקף קיבה.הוא אמר שהוא צריך להיתייעץ עים עוד רופאים אים אפשר לעשות את שני הניתוחים בניתוח אחד.אני לא יודע מה לעשות?בנתיים אני משמין.1.מה דעתך על הנושא?אשמח אים תענה לי בהקדם האפשרי...תודה.

03/11/2010 | 09:53 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

שלום לך, אפשר לעשות את שני הניתוחים באותה ססיה. לא כתבת לי איפה עברת את הניתוח הראשון ולמה אתה לא רוצה לעבור את הניתוח אצל אותו מנתח. ליעוץ אצלי אתה יכול להגיע למרפאה להשמנת יתר בימי שני שעה 10, נא לקבוע תור דרך מרפאות חוץ. יום נעים

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר