ניתוח לבני בן ה-16

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

23/10/2010 | 19:51 | מאת: יעל

שלום רב, בני בן ה-16 (כמעט) סובל מעודף משקל רב. גובהו כ- 1.85 והוא שוקל כ- 120 ק"ג. מזה שנים שהוא נמצא (לסרוגין) במסגרות לירידה במשקל- דיאטנית, שומרי משקל. במקרה הטוב הוא מצליח לא להעלות אבל כמעט ולא לרדת במשקל. ההשמנה אצלו היא תוצאה של אכילה מרובה בעיקר של אוכל משמין. לפני כשבועיים הוא ביקש ממני לבדוק עבורו אופציה ניתוחית. השאלה היא איך יודעים מה מתאים לו יותר, מכלל הניתוחים המוצעים (טבעת, שרוול וכדומה) והאם בכלל כדאי לנתח בגיל כזה או שכדאי להמשיך ל"התעקש" איתו על דיאטה. הוא כבר מיואש וגם אנחנו מהמלחמה בעודף המשקל.

24/10/2010 | 20:58 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

אם הבן הגיע למשקל 120 ק"ג יש צורך להגיע למרפאה להשמנה אצלי בימי שני שעה 10, צריך לדבר אותו ונבדוק איך אפשר לעזור לו

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר