ניתוח שרוול ב3/8

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

18/09/2010 | 17:16 | מאת: שרית.ב

שלום דר', במקרה גיליתי שיש לך פורום, חבל שלא ידעתי קודם. אתה בטוח זוכר אותי נותחתי על ידך בהלל יפה ב3/8 . עד כה ירדתי כ-13 ק"ג, אני במעקב אצל תזונאית פרטית פעם בשבוע. ולאחרונה התחלתי ללכת למכון כושר פעמיים בשבוע. אני נמנעת מלאכול מתוקים ואוכלת ע"פ מה שמכתיבה לי התזונאית. הבעיה שאני מרגישה יותר מידי טוב.... אני מרגישה שאני מסוגלת לאכול הכל ובכמויות יפות. אני קוראת ושומעת על מנותחים שאוכלים 2-3 ביסים ושבעים, לא כך הדבר אצלי. בהתחשב שאני פחות מחודשיים מהניתוח, הדבר מלחיץ אותי. האם אצליח להוריד את המשקל העודף ולשמור עליו? אני מצליחה לאכול כמויות יפות, לועסת טוב ולא כואב לי. אני מצליחה לאכול:בבוקר כריך עם חוחמוס פסטרמה. בצהריים:מנת בשר עם סלט ותוספת פחממה .בערב: סלט עם ביצה גבינה ופרוסת לחם מלא. ביניים: פרי/מעדן. דר' אני מאוד מוטרדת.... מה דעתך? שרית :) אגב יש לי תור אליך בנובמבר (3 חודשים מהניתוח).

19/09/2010 | 17:39 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

הי שרית לא לדאוג, כל מנותח מרגיש אחרת משהני ומה שאת שומעת מהאחרים לא חייב להיות אותו דבר אצלך. 13 ק"ג בחודש זה יפה מאוד. יש לך עד שנה לרדת, אבל את צריכה לעבוד על עצמך טוב בעיקר בחצי שנה הראשונה, ולא להתקרב לממתקים, ואוכל עשיר קלוריות. ספורט חובה, לחזק את השרירם ולשמור עם מבנה גוף יפה. נפגש במרפאה ד"ר סקרן

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר