srvg

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

01/08/2015 | 20:57 | מאת: לימור

שלום דר אני עם srvg כ17 שנה,מעוניינת בהוצאת טבעת וניתוח מיני או מעקף קיבה.אני מבוטחת בכללית פלטינום בלבד.מבקשת את הצעתך לגבי סוג הניתוח והיתנהלות

שלום לימור . חולה לאחר SRVG מלפני הרבה שנים מפתח לפעמים הצרות במעבר בגובה הטבעת . לא ברור לי למה את רוצה לעבור לניתוח אחר . תבקרי במרפאת השמנת יתר כאן עם כל המסמכים הנמצאים בידך ונדבר ספציפית עליך והניתוח המוצע אם יש צורך כולל סיכויי הצלחה וסיבוכים אפשריים . בכבוד רב ד"ר ג'זמאוי ג'מאל

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר