הזעת יתר בכפות הידיים והסמקה בפנים.

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

18/05/2015 | 07:49 | מאת: יניב

שלום ד"ר אני סובל מהזעת יתר בכפות ידיים ומהסמקה בכל הפנים בכל פעם שאני מתרגש ממשהו קטן ובעיקר זה קורה שחם לי אז ההסמקה נהיית יותר חזקה והעניין הזה מציק לי. יכול להיות סיכוי שאם אני יעבור ניתוח להזעת יתר בכפות הידיים אז גם ההסמקה בפנים תרד לי?

בוקר טוב וסליחה על האיחור . הזעה בכפות הידיים נתן לטפל בה ע"י ניתוח סמפטקטומיה בגישה מזער פולשנית דרך כניסה מבתי השחי לחלל שעוטף הריאות . התוצאות טובות מאוד . נושא ההסמקה בפנים אני לא יכול לענות אם יושפע חיובית מניתוח המספטקטומיה להזעת יתר בכפות הידיים . אם ההזעה כן מפריעה אני מציע הניתוח הנ"ל. בהצלחה . ד"ר ג'זמאוי

18/08/2015 | 09:12 | מאת: מקסים

שאלה: עברתי את הניתוח המדובר לפני כ - 7 שנים. התוצאה של הניתוח היא שהפסקתי להזיע בבית שחי ובכפות הידים. אבל, ישנה הזעה מוגברת בכל חלקי הגוף. האם אפשר לעשות ניתוח תיקון למצב הקיים? זאת אומרת להחזיר הכל לקדמותו? או שזה בלתי הפיך?

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר