קיצור כיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

25/03/2015 | 21:12 | מאת: קריסטינה

שלום אני בת 28 אם מטר 68 - שוקלת 100 קילו אני מעונינת לעשות קיצור כיבה ! אני יודעת שי יש איזה שהוא מדדים לזה ! ,הכוונה לעשות דרך הקופה שלי ב מכבי ! איך ניתן לדעת כמה קילו בנאדם צריך להיות ! בישביל שיקבל את הטיפול !!..... תעזרו לי בבקשה רוצה לדעת בישבילי !! תעזורו לי בבקשה ! או אם אפשר לתת הכוונה בנושא ! תודה

שלום קריסטינה. ה BMI שלך 35.4 . אם אין לך מחלות נלוות להשמנת יתר , כמו סוכרת, יתר לחץ דם , שומנים גבוהים בדם וכולי , את לא עומדת בקרטריונים לניתוח הרזיה . אני ממליץ הפניתך לדיאטנית

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר