distal esophagus

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

27/10/2014 | 17:50 | מאת: havahava

שלום כאחת שיש לה טבעת לקיצור קיבה עשיתי בדיקות בחו"ל והתוצאה אומרת distal esophagus בבקשה מה זה אומר ומה הטיפול שצריך לעשות בתודה מראש חוה

מדובר בחלק המרוחק של הושט . משפט זה צריך להיות עם עוד הגדרה בכדי להבין מה המסר . הטבעת מולבשת בד"כה במעבר בין הDISTAL ESUPHAGUS לקיבה . לפעמים יש הרחבה של הושט הדיסטאלי בגלל הצרות , לפעמים יש גלישה של הקיבה דרך הטבעת בגובה הושט הדיסטאלי . אם את מעוניינת בעוד הסבר נא לרשום בדיוק המוסגים שאת שומעת ובכל זאת אני בטוח שהכירורג שאיתו את במעקב בריאטרי יסביר לך הכל . המשך יום יטוב . ד"ר ג'זמאוי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר